Head of Finance

Envar är en outsource studio baserad på Södermalm i Stockholm. Bolaget är specialiserat på koncept art, illustration och visuell utveckling och består av ett team av artister som jobbar med de största spelföretagen i världen. Envar studios har en öppen och vänlig entreprenörsdriven kultur som värdesätter öppenhet, högt till tak och medarbetare med olika bakgrund och erfarenhet. Företaget har gått från 1 person till 38 under 16 månaders tid och siktar på att skapa världens bästa arbetsmiljö samt leverera den absolut högsta kvaliteten inom spelindustrin. För att lyckas med det behöves ett stort samarbete med alla inom företaget.

Nu söker Envar Studios en ny medarbetare som ska ta ett helhetsgrepp om företagets ekonomi. Till en början kommer det att handla om att plocka hem den outsourcade ekonomi och lönehanteringen för att sköta den internt för de 38 personerna som befinner sig i bolaget på konsultkontrakt eller i en anställning. För rätt person kommer uppdraget växa med tiden varpå det finns goda möjligheter att bli en nyckelspelare i bolaget fortsatta utveckling. Envar är ett startupbolag med starka tillväxtplaner och har en mycket spännande tid framför sig.

Arbetsuppgifter

De dagliga arbetsuppgifterna handlar om att hantera tidrapporter, reseräkningar och utlägg samt att beräkna semesterlöner, skapa lönespecifikationer, administrera pensioner och vid behov rapportera till myndigheter såsom Försäkringskassan och Skatteverket. I rollen ingår det även att hantera kund och leverantörsreskontra samt sköta bokföringen. Därtill kommer personen att göra prognoser, budgetering och bokslut samt sköta löpande administration som tillhör ekonomi och lönehanteringen.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann och strukturerad samtidigt som du har förmågan att vara flexibel när det behövs. Du är prestigelös och en utpräglad teamplayer som trivs med att arbeta i en startupmiljö. Du har också förmågan att förklara och analysera resultat samt anpassa kommunikationen efter din målgrupp. Vi tror även att du har erfarenhet av spelbranschen, som användare eller från något annat sammanhang. Vi önskar även att du har:

–      Minst en kandidatexamen i ekonomi med inriktning redovisning.

–      Ca 3–5 års erfarenhet av redovisning och lönehantering

–      Är ansvarsfull och noggrann

–      Har starka kommunikativa egenskaper

–      Är värderingsdriven

För frågor om rollen eller rekryteringsprocessen kontakta Mikaela Demling mikaela.demling@navigaresearch.se tel: 0735021090

Välkommen in med sin ansökan!